SHËROHEN EDHE 9 PERSONA NGA COVID19 NË MAL TË ZI

Nga rezultatet e djeshme deri sot në orën 16:50, laboratorët e Institutit përfunduan analizën e 176 mostrave, ndër të cilat nuk pati raste të reja të infeksionit koronavirus.

Numri i të infektuarve që nga fillimi i pandemisë nuk ka ndryshuar dhe është 324, numri i të shëruarve është 307, ndërsa aktualisht 8 janë të sëmurë, nga këto Komuna:

Guci: 3

Ulqin: 3

Podgoricë: 1

Bjello Pole: 1

SHARE