BRAJOVIQ: SHTETI NUK DO LEJOJË QË SHËNDETI I QYTETARËVE TË RREZIKOHET

Shteti i Malit të Zi nuk do të lejojë me çdo kusht që shëndeti i qytetarëve të rrezikohet, tha Kryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Ivan Brajoviq, në prag të seancës së Kolegjiumit.

Seanca e Kolegjiumit të Kryetarit të Asamblesë u kërkua nga drejtuesi i Demokracisë së Re Serbe) dhe deputetit të Frontit Demokratik Andrija Mandiq me rastin e urdhërimit të ndalimit të priftërinjve në Nikshiq.

“Në këtë vend, ligji dhe rregullat do të respektohen dhe të gjithë do të bëjnë punën e tyre dhe nuk do të pengojnë askënd që të kujdeset për të ruajtur arritjet që kemi bërë të gjithë së bashku, dhe kjo është, nëse kemi fat, të dalim jashtë të kësaj krize brenda disa ditësh, pa të infektuar më”, tha Brajoviq.

Sipas Brajoviqit shteti nuk do të lejojë që shëndeti i qytetarëve të rrezikohet.

Ai kujtoi se masat nën Ostrog u respektuan dje, dhe kështu nuk ishte rasti në Nikshiq.

SHARE