Sandwich me salmon të tymosur dhe avokado, kënaqësia e syfyrit tuaj!

Sandviç me salmon të tymosur dhe avokado, kënaqësia e syfyrit tuaj

Koha e përgaditjes: 3-5 minuta

Përbërësit për 1 person:

2 lugë jogurt grek Olympus

2 copa bukë të zezë me dridhëra

Gjysmë Avokado

3 rriska të holla të salmonit të tymosur nga Ocean Fish

Tranguj të hollë të prerë

Piper i Zi

Përgaditja:
Vendosni copët e bukës në toster për t’i ngrohur, më pas vendosni jogurtin grek mbi copët e bukës. Vendosni mbi bukë në mënyrë proporcionale gjysmën e avokados dhe me pirun fort bëjeni copë copë nëpër sipërfaqe të copëve të bukës.

Vendosni mbi copët e salmonit të tymosur dhe copëzat e trangujve të prera hollë. Hidhni pak piper të zi mbi sandviçin tuaj dhe shijojeni maksimalisht.

telegrafi

SHARE