VAKSINOHUNI, NË MËNYRË QË FAMILJA TË JETË PËRSËRI BASHKË

Imunizimi i përgjithshëm është mënyra e vetme për t’u kthyer në jetën normale, theksuan nga qeveria, duke u kërkuar qytetarëve të aplikojnë për vaksinim kundër COVID 19. Siç u njoftua në llogarinë Twitter të Qeverisë, epidemia e virusit SARS-CoV-2 ndau të gjithë familjet dhe i detyroi të gjithë të qëndronin larg nga më të afërmit e tyre. Të rikujtojmë qytetarët se mund ta bëjnë këtë duke plotësuar formularin në faqen e internetit covidodgovor.me ose duke telefonuar në numrin falas 1717 “Vaksinohuni, varet nga ju”, thekson Qeveria.

SHARE