ISHP: 8 VIKTIMA, 150 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, sipas të dhënave të fundit nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP), tetë persona të infektuar me koronavirus kanë vdekur dhe janë regjistruar 150 raste të reja të infeksionit. Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,381. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 329 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në Mal të Zi është 4.204.

SHARE