Alajneri blu sërish është në modë, ne po ju prezantojmë madje 13 mënyra se si ta bartni!

Alajneri blu është mënyra më e lehtë që të ndryshoni rrjedhën e rutinës suaj të grimit. Dhe çfarë dukjeje ekzistojnë, mësoni në vazhdim të këtij teksti

Kur bëhet fjalë për alajnerin e guximshëm, nuancat blu – nga tirkiz të akullta deri te kobalti – duhet të jenë në radarin tuaj këtë sezon vjeshte dhe dimri.

Nuk jeni të sigurta si ta përfshini këtë nuancë në rutinën tuaj të grimit?

Në vazhdim shikoni trembëdhjetë dukjet tona të preferuara dhe zbuloni këshillat se si t’i krijoni ato, transmeton Telegrafi.

Alajneri blu dhe dukjet e grimit

Pastel

Aljneri blu në kapakun e poshtme të syve

Kobalt i ftohtë

Alajneri blu dhe dukja statement

Blu minimale

Elegancë

Elajner blu dhe sy smokey eyes

Një nuancë bluReklama

Linja më të trasha

Nuanca e ftohtë vjeshtore

Alajneri blu në këndin e jashtëm të kapakut të syve

Kombinime të paharrueshme

E gjitha është blu

/Telegrafi/

SHARE