TË ARDHURAT E HOTELIERËVE DHJETËFISH MË TË VOGËL SE NË 2019-ën

Hotelierët në prej fillimit të vitit deri tani realizuan dhjetë për qind të të ardhurave të vjetshme, thuhet në hulumtimin e Unionit të Punëdhënësve. Nga kjo organizatë pohojnë se këto sipërmarrje nuk janë rezistente ndaj kushteve jashtëzakonisht të vështira për punë. Shtohet se, përkundër pasigurisë se sa do të zgjasë korona virusi, atë çfarë mund dhe duhet të bëhet është që “njëkohësisht të zgjidhim krizën ekonomike dhe atë shëndetësore”.

SHARE