INSTITUTI: 181 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 534 mostrave për koronavirusin e ri, ku gjithsej u regjistruan 181 raste të reja. Që nga analizat e djeshme, nëntë vdekje janë raportuar në Institutin në pacientë me pozitë COVID19 nga Podgorica, Bijello Pole (4), Herceg Novi, Zhablak, Plevle dhe Nikshiq. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 300 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi aktualisht është 3919.

SHARE