QË NGA QERSHORI, 370.000 PASAGJERË KANË KALUAR KUFIRIN BOZHAJ

Ndihmës Komandanti i Stacionit të Policisë Kufitare të Podgoricës, Gjuro Lakoviq, tha se rreth 370,000 pasagjerë kanë kaluar kufirin Bozhaj që nga 1 qershori, që është 27 përqind më pak se në të njëjtën periudhë në vitin 2019. Në programin e mëngjesit të TVMZ, ai tha se pritjet janë që ky të jetë intensiteti i trafikut deri në mes të shtatorit. Kur bëhet fjalë për transferimet ditore të udhëtarëve gjatë ditëve të punës, është në nivelin prej 5,500 deri në 7,000 pasagjerë, dhe gjatë fundjavave është deri në 11,000 pasagjerë. Pasagjerët, siç thotë ai, i përmbahen masave epidemiologjike. Ai theksoi se nuk ka turma në Bozhaj këtë mëngjes dhe se kjo është një nga periudhat më të mira për të udhëtuar dhe kaluar kufirin. “Gjatë ditëve të punës, kolonat më të mëdha janë nga ora 12 deri në ora 7 pasdite, dhe në fundjavë ata fillojnë në orët e para të mëngjesit, deri vonë natën,” tha Lakoviq.

SHARE