METEOALARMI I KUQ NË ADRIATIK: NEVOJITET KUJDES, USHQIM I LEHTË DHE SHUMË UJË

Vala e nxehtë me temperatura shumë të larta përfshiu pothuajse tërë Adriatikun. Meteorologët njoftuan se nga sot, e deri të dielën priten temperatura të ajrit mbi 35 shkallë nën hije. „Me temperaturën e detit prej 26 shkallë kërkoni hijen, lahuni në det në mëngjes ose në darkë nëse mundeni dhe mos dilni në diellë gjatë dites. Recetat e provuara – ushqimi i lehtë dhe shumë ujë do t’i ndihmojnë të gjithëve“, thanë ato.

SHARE