MË 26 GUSHT QEVERIA DO TË MIRATOI LIGJIN E REGJISTRIMIN

A Bosnian man signs the voters' name list to get his ballot paper at a poling station in the Bosnian capital of Sarajevo Sunday, Oct. 2, 2016. Bosnians are voting on Sunday in municipal elections marked by a battle in the Bosnian Serb half of the country between a pro-European Union coalition and the pro-Russia separatist party that has ruled that region for more than a decade. (AP Photo/Amel Emric)

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë më 26 gusht, në të cilën duhet të miratohet Propozimi i Ligjit për Regjistrimin. Kjo rrjedh nga e-maili i dërguar Ministrisë së Financave nga Kabineti i Kryeministrit të Malit të Zi, i cili u publikua në llogarinë e në Twitter nga Rashko Konjeviq. Më herët, kryeministri Zdravko Krivokapiq tha se regjistrimi i popullsisë vështirë se mund të mbahet këtë vit, sepse kërkon shumë përgatitje. FD reagoi duke thënë se nëse nuk do të ketë regjistrim, nuk do të ketë as Qeveri, pas së cilës Kryeministri i bëri thirrje FD të përfundojë bojkotin dhe të kthehet në parlament për të votuar Ligjin e Regjistrimit.

SHARE