INSTITUTI: REGJISTROHEN 389 RASTE TË REJA, VDES SHTETASI NGA SERBIA

Në Malin e Zi, janë konfirmuar 389 raste të reja pozitive të infeksionit me koronavirus, 329 në mesin e qytetarëve të Malit të Zi dhe 60 në mesin e turistëve që qëndrojnë në vendin tonë, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi. Gjatë ditës së djeshme, u raportua vdekja e një personi nga Serbia (69), e lidhur me infeksionin Covid-19. Pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të testuar për dje ishte 9.15%. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,640. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 145 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të Kovid-19 në Mal të Zi është 3,373, në Tuz 31 raste aktive.

SHARE