KRIJOJMË KUSHTE PËR ZHVILLIMIN MË TË MIRË TË POTENCIALIT RINOR

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ka uruar Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, duke thënë se ne po krijojmë kushte për zhvillimin më të mirë të potencialit të të rinjve.

“Vetëbesimi, edukimi i vazhdueshëm dhe përkatësia ndaj vlerave universale janë forca më e madhe e rinisë së Malit të Zi dhe burimi më i madh për zhvillimin e Malit të Zi,” shkroi Gjukanoviq në Twitter.

Ai thotë se Mali i Zi krijon kushte për zhvillimin më të mirë të potencialit të të rinjve dhe zërin e tyre në zgjidhjen e sfidave në rrugën evropiane.

SHARE