IMUNIZIMI ME DOZËN E PARË TË VAKSINËS PFIZER TË PREMTEN

Imunizimi me dozën e parë të vaksinës Pfizer këtë javë do të bëhet të Premten, në vend të datës së përcaktuar tashmë të Mërkurën, njoftoi Qendra Shëndetësore Podgorica. “Ky ndryshim është i përkohshëm, sepse ne do të kthehemi në orarin e vjetër që javën e ardhshme dhe është i kushtëzuar nga festat zyrtare dhe ditët jo pune,” thanë ata në një deklaratë. Ata tregojnë se rivaksinimi me Pzifer do të kryhet gjithashtu gjatë festave, në kohën e caktuar. “E përsërisim, doza e parë e vaksinës Pfizer është vetëm këtë javë të Premten dhe nga java tjetër do të kthehemi në termin e vjetër të Mërkurën,” përfundon deklarata.

SHARE