KOMPANIA AJRORE NACIONALE MA, BËRI FLUTURIMIN E PARË DREJT LUBJANËS

Pas rivendosjes së trafikut ajror, sot nga aeroporti i Podgoricës, kompania ajrore nacionale Montenegro Airlines, bëri fluturimin e parë drejt Lubjanës. Fluturimi u bë sipas planifikimit në 13:30. Gjithashtu, aeroplani nga Ljubljana është kthyer në Podgoricë rreth orës 15:15 thuhet në deklaratën e përbashkët të Aeroporteve të Malit të Zi dhe Montenegro-Airlines. Rivendosja e linjave, siç thanë ata, ka një rëndësi të madhe për këto kompani, si dhe për tërë ekonominë malazeze.

SHARE