INSTITUTI: REGJISTROHEN 97 RASTE TË REJA, 3 VIKTIMA

Në 24 orët e fundit në Malin e Zi, tre persona vdiqën nga efektet e virusit corona, ndërsa u regjistruan 97 raste të tjera. Që nga rezultatet e djeshme, tre vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut në pacientë nga komunat e Podgoricës (2) dhe Andrijevica (1). Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 1,634.

SHARE