ADEMOVIQ: DERI MË TANI, NË TUZ JANË VAKSINUAR 360 QYTETARË

Deri më tani, në Tuz 360 qytetarë kanë marrë vaksinën dhe janë rivaksinuar, tha Dr. Merica Ademoviq në programin e mëngjesit TVMZ. Ajo theksoi qytetarët e Tuzit preferojnë të zgjedhin vaksinën Sinofarm dhe se ata përgjithësisht shmangin AstraZeneca. “Thirrja ka qenë e shkëlqyeshme. Të rinjtë gjithashtu filluan të vaksinohen, nga mosha 18 deri në 80 vjeçare,” tha Ademoviq. Ajo shton se të imunizuarit kryesisht janë ankuar për dhimbje koke dhe dhimbje të gjymtyrëve. Ademoviq thotë se procesi i imunizimit është i organizuar në mënyrë të shkëlqyeshme dhe u bëri thirrje qytetarëve që të vaksinohen, për t’u kthyer në jetën e tyre të mëparshme sa më shpejt të jetë e mundur.

SHARE