MINISTRIA E ARSIMIT REKOMANDON QË TË GJITHA SHKOLLAT NË MAL TË ZI TË ORGANIZOJNË MËSIMIN ONLINE JAVËN E ARDHSHME

Sot, Ministria e Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sporteve u rekomandoi të gjitha institucioneve arsimore publike dhe private të organizojnë mësimin online javën e ardhshme. Ministria u dërgoi një rekomandim institucioneve arsimore publike dhe private në përputhje me situatën aktuale epidemiologjike dhe masat për të luftuar pandeminë e koronavirusit, i cili u miratua nga Ministria e Shëndetësisë. “Duke marrë parasysh që periudha e tretë e klasifikimit përfundon më 31 mars, nëse vlerësimi i nxënësve dhe verifikimi i notave nga këshillat e klasave dhe mësuesve nuk ka përfunduar deri atëherë, shkollat ​​mund ta realizojnë atë në fillim të periudhës së katërt të klasifikimi,” theksuan nga Ministria. Ata kujtuan se orët e mësimit për shkollat ​​fillore dhe të mesme transmetohen në kanalet TVMZ 2 dhe MNE SPORT, ndërsa për nxënësit që ndjekin mësimet në gjuhën shqipe, orët transmetohen në TV Boin dhe TV Teuta.

SHARE