INSTITUTI: 487 TË INFEKTUAR, 8 VIKTIMA

Në Mal të Zi sot janë regjistruar 487 raste të reja me Covid 19, ndërsa 8 persona e kanë humbur jetën, nga mosha 64 deri në atë 81 vjeçare. Numri më i madh i rasteve u regjistruan në Podgoricë 132, Ulqin 71, dhe Tivar 49 raste të reja. Gjatë kësaj kohe u shëruan 526 të infektuar ndërsa rastet aktive janë 3511, nga të cilët 31 në komunën e Tuzit.

SHARE