DUKAJ: PËRZGJEDHET KOMPANIA QË DO TË RINDËRTOJ SHKOLLËN NË DACAJ

Ish – drejtori në Ministrinë e Arsimit të Malit të Zi, Marash Dukaj, ka njoftuar se përfundimisht u bë përzgjedhja e kompanisë që do të rindërtoj shkollën në Dacaj të Rozhajës. “I lumtur që në ditën e fundit nga pozita e Drejtorit, të ndaj me Ju lajmin fantastik për ndërtimin e shkollës në Dacaj të Rozhajës! Sapo u përfunduan të gjitha procedurat e prokurimit publik dhe është përzgjedh kompania “DING&Novi Volvox” që do të rindërtoj shkollën!,” shkruan Dukaj.

SHARE