KRIVOKAPIQ: UNË NUK E PRANOJ DORËHEQJEN, QEVERIA MORI MBËSHTETJE

Qeveria e Malit të Zi ka marrë mbështetje të parezervë për vazhdimin e rrugës së saj, tha kryeministri Zdravko Krivokapiq në një konferencë për media në Villa Gorica. “Duke dhënë rezultate të dukshme dhe të njohura qartë, kjo qeveri ka marrë mbështetje të pakushtëzuar për të vazhduar rrugën e saj.  I njëjti është qëndrimi i ministrave që ishin në periudhën e kaluar në Bruksel, dhe një fakt është shprehur në mënyrën më të mirë të mundshme – puna e kësaj Qeverie paraqet një rifreskim për qasjet e mëparshme në rrugën evropiane”, tha Krivokapiq. Ajo që është më e rëndësishme për Malin e Zi, siç theksoi ai, është që kjo Qeveri të ketë një vizion të qartë që është i orientuar drejt së ardhmes. “Siç u theksua në bisedimet e sotme, është që të ruajmë atë që kemi, dhe kjo është pasuria më e madhe e popullit tonë, i cili duhet të ndërtojë lumturinë e tij në këtë fushë. Kjo kërkon një zhvillim ekonomik intensiv”, tha kryeministri. Kryeministri përsëriti se nuk do të japë dorëheqjen. “Sepse kjo qeveri ka rezultate dhe kujdeset për qytetarët, jo për politikanët”, tha Krivokapiq, duke iu përgjigjur pyetjes së një gazetari. Ai tha se çdo opsion, qoftë zgjedhje të reja apo një qeveri e re, është një humbje gjashtëmujore. “Mali i Zi nuk ka aq shumë kohë,” tha Krivokapiq.

SHARE