SOT JANË REGJISTRUAR 163 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 617 mostrave për koronavirusin e ri ku janë regjistruar 163 raste të reja pozitive të infeksionit. Regjistrimi i këtyre rasteve është në këto komuna:

Nikshiq 59, Podgoricë 33, Berane 24, Bijello Pole 17, Plevle 12, Kotor 10, Cetij 4, Budva 2, nga 1 person në Andrijevicë dhe Guci.

Që nga rezultatet e fundit, në Institut është raportuar një vdekje në një pacient pozitiv COVID19 nga Bijello Pole i lindur në 1953 i cili u trajtua në Spitalin e Përgjithshëm në Berane. Shërimi është raportuar në 67 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi aktualisht është 1810.

SHARE