KUSHTE TË PANDRYSHUARA PËR HYRJEN E SHTETASVE SERBË NË MALIN E ZI

Kushtet për të hyrë në Malin e Zi nuk kanë ndryshuar, i tha Tanjug Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi. Gjegjësisht, në disa media kishte pretendime se disa pasagjerë nga Serbia u kthyen nga kufiri, megjithëse, siç u tha, ata kishin kushtet e nevojshme për të hyrë në territorin e Malit të Zi, dmth një test serologjik “elisa” negativ. “Nuk ka asnjë ndryshim në kushtet e hyrjes në Malin e Zi,” ishte përgjigja nga Instituti i Shëndetit Publik. Kohët e fundit Mali i Zi ka lehtësuar masat ndaj atyre vendeve që janë në të ashtuquajturat listë e verdhë, përfshirë Serbinë, dhe për të kaluar kufirin shtetëror të atij vendi kërkon: një test negativ PCR, jo më të vjetër se 72 orë. Masat, siç tregohet, u miratuan në përputhje me urdhrat e Ministrisë së Shëndetësisë të Malit të Zi.

SHARE