ISHP: 52 RASTE TË REJA, 3 VIKTIMA – 1 NGA TUZI

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 533 mostrave për koronavirusin e ri, ndër të cilat janë zbuluar 52 raste të reja pozitive të infeksionit.

Të rinjët pozitiv u dërguan për testim nga komunat:

Podgoricë 21, Bijello Pole 8, Rozhaj 8, Beranë 6, Nikshiq 3, Ulqin 3, Plevle 2, Tivar 1.

Janë raportuar 3 vdejkje në Institut në pacientët nga Tuzi, Nikshiq dhe Plevle.

Poashtu është raportuar rikuperimi i 37 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi aktualisht është 1119.

SHARE