TË PREMTEN DO TË MBAHET PROMOVIMI I LIBRIT “PAKICA SHQIPTARE NË MAL TË ZI, MIDIS BASHKËPUNIMIT DHE NËNSHTRIMIT” – ALLMIR ÇAUSHEVIQ

Nën organizimin e Komunës së Tuzit, më 13.05.2022, me fillim në orën 19:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Tuzit, do të mbahet promovimi i librit “Pakica shqiptare në Mal të Zi, midis bashkëpunimit dhe nënshtrimit” të autorit, Allmir Çausheviq. Për librin do të flasin: Zllatko Vujoviq, Nikollë Camaj, Ismet Kallaba dhe Arben Çejku.

SHARE