NUK KA RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS, AKTUALISHT AKTIV NË MAL TË ZI 21 PERSONA

Nga analizat e djeshme e deri në orën 16:50 sot, laboratorët e Institutit përfunduan analizën e 158 mostrave, ndër të cilat nuk pati raste të reja të infeksionit koronavirus.

Numri i të infektuarve nuk ka ndryshuar që nga fillimi i pandemisë dhe shkon në 324, numri i të shëruarve është 294 ndërsa numri aktual i pacientëve aktiv është 21, nga këto Komuna:

Ulqin: 10

Guci: 3

Podgoricë: 3

Tivar: 3

Plav: 1

Bijello Pole: 1

SHARE