8 NJERËZ VDIQËN, REGJISTROHEN 584 RASTE TË REJA

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Instituti i Shëndetit Publik, midis 2,062 mostrave, konfirmuan 584 raste të tjera pozitive të koronavirusit në Mal të Zi. Që nga rezultatet e djeshme, tetë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut, në pacientë nga Bijello Pole (4), Tivari (1), Budva (1), Berane (1), Podgoricë (1). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 869. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 312 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8,437.

SHARE