INSTITUTI: REGJISTROHEN 574 RASTE TË REJA, 7 VIKTIMA

Shtatë persona kanë vdekur në Mal të Zi si pasojë e infeksionit koronavirus, dhe 574 pozitivë të rinj janë regjistruar, sipas rezultateve të fundit nga Instituti i Shëndetit Publik. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1792. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 673 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 7,479. Në Tuz sot janë regjistruar 16 raste të reja dhe numri i rasteve aktualisht aktive në vend është 165.

SHARE