PUSHTETI NË BUDVË FTON PARTINË MALAZEZE NË KOALICION

Koalicioni qeverisës në Budvë i ka bërë ftesë këshilltarëve të partisë Malazeze ti bashkohen koalicionit qeverisës dhe kështu të kontribuojnë nga dalja e krizës në këtë komunë.

Siç kumtojnë hyrja e partisë Malazeze, në koalicionin qeverisës, mundet për
Budvën të vlejnë si cilësi shtesë.

Siç kumtohet  pas takimit të partnerëve të koalicionit, ata mendojnë se janë plotësuar kushtet që edhe këshilltari i pavarur Stevan Xhakoviq, të marrë pjesë në punën e Kuvendit të Komunës.

SHARE