DERIVATET NGA MESNATA MË LIRË NGA 14 DERI NË 18 CENT

Derivatet do të jetë 14 deri në 18 cent më lirë nga mesnata, thuhet në postimin e Lëvizjes Qytetare URA në Facebook. Eurosuper 98 dhe 95 do të jenë më të lirat, 18 cent, kështu që nga nesër do të kushtojnë 1 euro e 59 centë dhe 1 euro e 55 centë. Eurodieseli do të jetë 14 centë më lirë, pra çmimi i ri do të jetë 1 euro e 62 centë. Nafta për ngrohje do të jetë 15 cent më lirë, ku në dy javët e ardhshme, do të kushtojë 1 euro e 57 centë.  

SHARE