62 RASTE TË REJA DHE 4 VIKTIMA, PA RASTE NË TUZ

Sot në Mal të Zi  janë regjistruar 62 raste të reja me Covid19, si dhe 4 viktima nga kjo sëmundje, njoftojnë nga ISHP. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 24, Berane 19, Nikshiq 7, Bijello Pole 4, Plevle 4, Tivar 3, Andrijevicë 1 kurse në Tuz nuk u regjistrua asnjë rast i ri. Gjatë kësaj kohe raportohet për 107 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 1,755, nga të cilët 27 në komunën e Tuzit.

SHARE