NËNTË NJERËZ VDIQËN, REGJISTROHEN 623 RASTE TË REJA

Instituti i Shëndetit Publik, midis 2,237 mostrave, konfirmuan 623 raste të tjera pozitive të koronavirusit në Mal të Zi. Që nga rezultatet e djeshme, nëntë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut, në pacientë nga Podgorica (3), Nikshiqi (2), Budva (1), Herceg Novi (1), Tivati (1) dhe Bijello Pole (1), nga të cilët më i riu ishte 55 vjeç dhe i moshuari 92 vjeç. Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 861. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 475 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8,173. Që nga fillimi i epidemisë (mars 2020), numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virusin e ri corona në Mal të Zi është 66,857.

SHARE