NGA 1 JANARI, TESTIMI PËR COVID ÇDO DITË PUNE DHE TË SHTUNAVE

Nga data 1 janar 2023, testimi për COVID-19 në Institutin e Shëndetit Publik të Malit të Zi kryhet çdo ditë pune dhe të shtunave në orën 10:00, njofton institucioni. Siç kanë thënë, Instituti i Shëndetit Publik i Malit të Zi nuk kryen testime për COVID-19 të dielave. Në Mal të Zi në 24 orët e fundit, një person ka humbur jetën si pasojë e infektimit me koronavirus dhe janë regjistruar 87 raste të reja. Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik janë kryer 1.078 analiza.

SHARE