INSTITUTI: REGJISTROHEN 1,892 RASTE TË REJA DHE 6 VIKTIMA

Në Mal të Zi, gjashtë persona kanë vdekur në 24 orët e fundit si pasojë e koronavirusit dhe janë regjistruar 1,892 raste të reja, njofton Instituti i Shëndetit Publik. Brenda 24 orëve të fundit janë analizuar 5,210 mostra për koronavirusin e ri. Po ashtu, nga Instituti raportuan shërimin e 1,786 personave.

SHARE