MSH: U SHFAQEN CERTIFAKATA TË RRËME VAKSINIMI


Ministria e Shëndetësisë i dorëzoi një raport Administratës së Policisë për shkak të dyshimit për falsifikim të certifikatave të vaksinimit, dhe paraqiti shembuj konkretë për këtë, u njoftua nga ai departament, njoftoi Televizioni i Malit të Zi (TVMZ). Sipas deklaratës, një vend i rremë u hap për ato konfirmime, i cili gjoja konfirmon vlefshmërinë e provave mbi imunizimin. Ministria e Shëndetësisë gjithashtu paraqiti një raport për shkak të dyshimit se testet e PCR janë të falsifikuara, dhe atë informacion, siç thonë ata, e morën në bazë të një raporti anonim nga qytetarët.

SHARE