INSTITUTI: REGJISTROHEN 210 RASTE TË REJA

In this handout photo released by the University of Oxford samples from coronavirus vaccine trials are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

210 raste të tjera pozitive të infeksionit me koronavirus janë konfirmuar në Malin e Zi, 161 në mesin e qytetarëve të Malit të Zi dhe 49 në mesin e turistëve që qëndrojnë në Mal të Zi, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi. Asnjë fatalitet nga infeksioni Covid-19 nuk u raportua dje në ISHP. Pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të testuar për dje ishte 7.93%. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,636. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 71 pacientëve.

SHARE