DENIM ME BURG NË RAST TË SHKELJËS SË IZOLIMIT

Kushdo që shkel shëndetin e dikujt duke shkelur izolimin e tij, i kërcënohet dënimi prej 1 deri në 8 vjet burg, dhe kushdo që shkakton vdekjen e dikujt nga 2 deri në 12 vjet burg. Kjo u njoftua sonte nga Trupi Koordinues Kombëtar për Sëmundjet Infektive. 

“Respektoni masat, mbroni shëndetin – si tuajin, ashtu edhe të tjerëve”, thuhet në mesazhin në Twitter të Qeverisë së Malit të Zi.

SHARE