RAPORTIME PËR BOMBA NË 135 ADRESA / KËRCËNIME ME EKSPLOZIV NË SHKOLLA, GJYKATA, MPB…

Një numër shkollash në Podgoricë morën njoftime për bomba të vendosura përmes postës elektronike këtë mëngjes.

Ministria e Arsimit ka bërë të ditur se mësimi sot do të zhvillohet online në shkollat ​​e mesme dhe fillore në të gjithë Malin e Zi.

Ministria e Arsimit u ka dërguar rekomandim shkollave që nëse ka nevojë dhe në interes të nxënësve, të kompensohen orët e mësimit javën e ardhshme.

Përveç shkollave, mesazhe kërcënuese me gaz nervor dhe eksploziv kanë mbërritur edhe në adresat e disa gjykatave, Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë, Drejtorisë së të Ardhurave dhe Doganave, mediave…

Policia ka njoftuar se e-maili kërcënues është dërguar në 135 adresa.

“Policia është duke ndërmarrë të gjitha aktivitetet në juridiksionin e saj në lidhje me raportimet për mjete shpërthyese të vendosura në disa institucione në Mal të Zi. Opinioni do të njoftohet me kohë për rezultatin”, njofton policia.

SHARE