NË MESNATË FILLON HESHTJA ZGJEDHORE

Heshtja zgjedhore në prag të zgjedhjeve parlamentare, të cilat do të mbahen të dielën, nis në mesnatë.

Në zgjedhjet parlamentare do të marrin pjesë 15 lista.

Të drejtë vote në zgjedhjet parlamentare kanë 542.468 qytetarë.

Zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit do të jenë të dymbëdhjetët që nga futja e sistemit shumëpartiak në Mal të Zi dhe të gjashtat pas rivendosjes së pavarësisë.

SHARE