COVID-19: 237 RASTE DHE 9 VIKTIMA / 6 RASTE NË TUZ

Në Mal të Zi nga dita e djeshme janë kryer 1481  analiza për  prezencën e Covid 19, prej të cilave 237 kanë rezultuar pozitive. Gjatë kësaj periudhe  9 persona e humbën jetën, nga mosha 60 deri në atë 83 vjeçare.  Numri më i lartë i infeksioneve u regjistrua në Podgoricë 76 raste, kurse në Tuz u regjistruan 6 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 380 të infektuar, ndërsa numri i rasteve aktive është 4,681.

SHARE