612 RASTE TË REJA / NË TUZ 7 RASTE

In this handout photo released by the University of Oxford samples from the coronavirus vaccine trials, from various parts of the country, are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Në Malin e Zi, shtatë njerëz të tjerë vdiqën nga pasojat e virusit corona, ndërsa 612 raste të reja pozitive u konfirmuan, njoftoi ISHP. Numri më i madh i të infektuarve është në Podgoricë 242, ndërsa në Tuz janë shënuar 7 raste të reja. Që nga rezultatet e djeshme, shtatë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut, në pacientë nga Plevla (2), Kotorri (1), Tivati (1), Cetija (1), Nikshiqi (1) dhe Berane (1). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1.092. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 511 pacientëve.

SHARE