SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERIVE TË MALIT TË ZI DHE SHQIPËRISË MË 27 SHKURT

Më 27 shkurt do të mbahet seanca e përbashkët e qeverisë së Malit të Zi dhe Shqipërisë. Kështu ka bërë të ditur kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq në seancën e Qeverisë. Ai u bëri thirrje Ministrive të Arsimit, Punëve të Brendshme dhe Punës dhe Mirëqenies Sociale që t’i japin prioritet tri marrëveshjeve nga Procesi i Berlinit që u nënshkruan në nëntor. “I kemi nënshkruar në nëntor, le të hyjnë në fuqi”.

SHARE