NUMRI REKORD I PAGUESVE TË RREGULLT, FATURA MESATARE 40 EURO

Faturat e janarit të reduktuara për shumën e zbritjes për paguesit e rregullt do t’i jepen rekord 55,7 për qind të familjeve në Mal të Zi, pra 207,883 konsumatorë, njoftoi Industria e Energjisë Elektrike e Malit të Zi. Ata shtojnë se fatura mesatare e janarit është 40.14 euro. Në janar 2022, familjet konsumuan 141,236,901 kWh (kilovat orë) energji elektrike, që është rreth 5 për qind më shumë se konsumi i realizuar në dhjetor dhe krahasuar me janarin 2021 konsumi është më i lartë për 2 për qind”, njofton IEEM. Ata shtojnë se 58 për qind e amvisërive për muajin janar do të marrin një faturë deri në 30 euro.

SHARE