GJUKANOVIQ NESËR PËR VIZITË PUNE NË BRUSKEL

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, do të bëjë një vizitë pune nesër në Bruksel.

Takimi i nesërm midis Gjukanoviqit dhe Stoltenberg është takimi i parë dypalësh direkt me kreun e një shteti anëtar të NATO-s që nga prezantimi i masave për shkak të koronavirusit, tha një zyrtari i NATO-s TVMZ.

Takimet e tjera, theksoi ai, u mbajtën përmes telefonit ose video-konferencave.

Pas takimit, Presidenti Gjukanoviq dhe Sekretari i Përgjithshëm Stoltenberg do të bëjnë deklarata publike.

SHARE