LE TË RESPEKTOJMË MASAT, QËLLIMI YNË NUK ËSHTË T’IU NDËSHKOJMË

Ministrja e Administratës Publike, Suzana Pribilloviq, përgjegjëse për mbikëqyrjen e punës së Drejtorisë për çështje të Inspektimit, u bëri thirrje qytetarëve, punëdhënësve dhe shitësve të respektojnë të gjitha masat për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, siç kemi bërë deri më tani, dhe tha se qëllimi ynë nuk është dënimi i askujt.

Sot së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Çështjet e Inspektimit, Alija Koshuta dhe bashkëpunëtorët e saj, vizitoi sot disa tregje tregtare për të siguruar që masat për të parandaluar përhapjen e virusit të koronës po respektohen.

Pribilloviq posaçërisht falënderoi punonjësit në tregje për përkushtimin e tyre në periudhën e kaluar.

Ajo tha se në këtë moment ekziston ende një rrezik nga virusi, dhe theksoi rëndësinë e respektimit të masave, kryesisht mbajtjen e maskës dhe mbajtjen e distances brenda, sepse “vetëm marrëdhënia jonë dhe sjellja jonë do të lejojnë në të ardhmen, në të njëjtën mënyrë si më parë, të luftojmë këtë epidemi, për të qëndruar të shëndetshëm, si familjarët tanë poashtu dhe miqtë tanë “.

Ajo tha se qëllimi i kësaj vizite nuk është ndëshkimi, por veprimi parandalues me qëllim të paralajmërimit se ato të respektohen në rast të mosrespektimit të masave.

SHARE