BEQAJ DO TË MARRË PJESË NË KAMPIONATIN EVROPIAN PËR SENIOR

Në kampionatin evropian për senior nga Mali i Zi marrin pjesë vetem dy garues, Zinedin Beqaj dhe Jellena Peruniçiq. Kampionati Evropian për Senior do të mbahet në Sofia. Në këtë kampionat marrin pjesë 45 shtete, konkretisht 363 garues më të mirët nga e gjithë Evropa.
Zinedini dot garohet nesër pasi që me sukses kaloj testin e covid, në kategorin -68 është konkurenca më e madhe, sepse për më pak se një muej vijojn edhe kualifikimet për lojra Olimpike. Gjithashtu trajneri Nikollë Gegaj tha se përgaditje të duhura nuk  kanë pasur, përveç 10 ditëve ushtrime me ekip kombëtar ku kanë munguar sparing partnerat dhe njëkohësisht nuk kanë pasur mjete financiare.

SHARE