AKUZA TË NDËRSJELLTA NË MES TË KRYEMINISTRIT DHE PRESIDENTIT NË LIDHJE ME PROTESTËN

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, i bëri thirrje Presidentit Millo Gjukanoviq të mos destabilizojë shtetin dhe të thërrasë njerëzit në rrugë për t’u kthyer në shtëpi. “Trazirat që prodhon nuk do të ndalojnë dorën e drejtësisë dhe sundimin e ligjit! Të dy ligjet e prokurorit dhe vendimi për të ndryshuar kriteret për marrjen e shtetësisë do të miratohen në interes të shtetit të Malit të Zi dhe shtetasve të tij dhe asnjë mbledhje organizuar nga PDS-ja nuk do ta ndalojë atë,” shkroi Krivokapiq në Twitter. Kryeministri Krivokapiq tha se sot u sulmua automjeti zyrtar në të cilin ishte vajza e tij, dhe theksoi se ai nuk do të lejoj egërsinë dhe paligjshmërinë në vend. Gjukanoviq reagoi ndaj deklaratës së Krivokapiqit duke thënë se është jashtëzakonisht e pamoralshme për Kryeministrin Krivokapiq të nënvizojë se unë jam duke organizuar protesta që nuk i pëlqejnë. “Janë të kota përpjekjet që të gjithë padijen e vet, mungesën e përkushtimit dhe impermanencës së tyre përpiqet ta mbulojë duke fajësuar ish-qeverinë për gjithçka,” tha Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq.

SHARE