SEANCA E KUVENDIT DERI NË FUND TË PRILLIT

Seanca tjetër e Kuvendit duhet të mbahet deri në fund të muajit prill, dhe janë krijuar parakushtet teknike që organet punuese të ulen përmes sistemit të video konferencës, kanë njoftuar pas seancës së Kolegjiumit të Kryetarit të Parlamentit, të kryesuar nga Ivan Brajoviq.

Sipas kabinetit të Brajoviqit, në seancën që ai kryesoi, aktivitetet e Parlamentit të Malit të Zi dhe institucioneve të tjera u diskutuan në rrethanat aktuale.

“Rëndësia e bisedimeve të vazhdueshme për qëndrueshmërinë ekonomike dhe sociale ishte e theksuar, dhe u ra dakord që Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Drejtori i Drejtorisë për Çështje të Inspektimit, Sekretari i Përgjithshëm i Sindikatës së Sindikatave të Malit të Zi dhe sekretari i Përgjithshëm i Unionit të Sindikatave të Lira të jenë të ftuar në mbledhjen e radhës të Kryetarve të martën, më 14 Prill,” thuhet në deklaratë.

SHARE