248 TË INFEKTUAR NË MAL TË ZI

Që nga dje në orën 17:45 e deri në mëngjes, u analizuan 175 mostra, 7 prej të cilëve ishin pozitiv me koronavirusin e ri.

Pacientët e sapo sëmurë janë nga Podgorica (5), Nikshiqi (1) dhe Tuzi (1).

Të gjitha kontaktet e çështjeve të konfirmuara më parë.

Në Mal të Zi, 248 persona janë prekur nga # COVID19 që nga fillimi i epidemisë.

SHARE