ABAZOVIQ: NJË NGA ZGJIDHJET ËSHTË QË IBRAHIMOVIQ TË CAKTOJË NJË SEANCË

Vendimi i Bordit Kryesor të Partisë Socialiste Popullore për të nisur negociatat për anëtarësimin në qeverinë e pakicës është historik, tha kreu i Lëvizjes Qytetare URA dhe mandatari për përbërjen e qeverisë së re, Dritan Abazoviq. Ai u tha gazetarëve në marshin e 8 marsit të mbajtur sot në Podgoricë se pret që së shpejti të mund të paraqesin propozimin në Kuvend për zgjedhjen e qeverisë së re. Abazoviq tha se e mirëpret vendimin e Bordit Kryesor të PSP-së dhe se ky është një hap i madh përpara drejt pajtimit në Mal të Zi. “Çfarëdo që ndodh në fund, sido që të duket qeveria në fund, u formua apo jo, vendimi i mbrëmshëm i PSP është me të vërtetë historik për mendimin tim”, tha Abazoviq. I pyetur se kush do ta caktojë seancën e Kuvendit dhe nëse pret që ta bëjë këtë nënkryetari i Kuvendit, Ervin Ibrahimoviq, Abazoviq tha se kjo është një nga zgjidhjet.

SHARE